• Her hafta pazartesi,çarşamba ve cuma günleri saat 19:30-21:00 arasında Arapça kursu verilmektedir.

M. Beşir Eryarsoy Konferansı

Yeniden BİSMİLLAH...
Vakit yine geldi.
TEVHİD + ADALET + ÖZGÜRLÜK + SEVGİ ve MERHAMET = VAHDET konulu konferansımızın ŞUBAT ayı misafiri Sayın M.BEŞİR ERYARSOY Hocamız. Bölünmüşlüge, perişanlığa bir baskaldırıdır, bir çözümdür. VAHDET ! Bizleri Sırat'el-Müstakîm'e götürecek bu yolda buluşmak , yola koyulmak , yol olmak için buluşmalarımızda ailenizle birlikte aramızda olmanızı rica ederiz.
Duamız olur musunuz?