• Her hafta pazartesi,çarşamba ve cuma günleri saat 19:30-21:00 arasında Arapça kursu verilmektedir.

'Bilgi Değiştirir Çocuğun için Öğren Söyleşisi

Perşembe akşamı saat 20:30 da vakfımızda Yeşilay derneği Güngören şubesi ile birlikte 'Bilgi Değiştirir Çocuğun için Öğren' konulu bir söyleşimiz olacak. Uyuşturucu madde alkol, sigara gibi bağımlılıklardan korunmak ve teknolojiye esir olmadan doğru kullanım yollarını öğrenmek için gerçekleştireceğimiz söyleşide Siz dostlarımızıda aramızda görmekten memnun olacağız.