• Her hafta pazartesi,çarşamba ve cuma günleri saat 19:30-21:00 arasında Arapça kursu verilmektedir.

İslam Kardeşliği ve Biz

Muhammed Taha Gerğerlioğlu;1956 Urfa doğumludur.
Eski Mazlumder Başkanı Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun ağabeyidir.
1974 yılında Milli Selamet Partisi (MSP) Bursa Gençlik Kolları Başkanlığı yapmıştır
1976 yılında Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) kuruluşunda ve teşkilatlanmasında çalışır. 1977 yılında Akıncılar Teşkilatı kuruluşunda da görev alır.
İş hayatına ise muhasebe ve mali müşavirlik ile Bursa’da başlar. Tekstil ve sanayi sektöründe birçok firma ve kuruluşta yönetici ve danışman olarak görev alır.
1998 yıllında Demokrat Parti’de (DP) Bursa İl Başkanlığı, Genel İdare Kurulu Üyeliği ile siyasetin içerisinde aktif rol alır. Daha sonraları Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) ilk kuruluş aşamasında bu yapının içinde bulunur.
2002 yılında küçük toplumsal gruplar arasındaki ilişkileri çözümleme tekniği olan Sosyometri danışmanlığı ile kamuyu tanıştırır.
Halk Bankası İcra Kurulu Başkan Danışmanlığı, TMSF iştiraki Denetim Kurulu Üyeliği, Başbakanlık Sosyometri Danışmanlığı görevleri yapmıştır.
2009 Yerel Seçimlerinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na AK Parti’den aday adayı olur.
Strateji ve İstihbarat Uzmanı olan Muhammed Taha Gergerlioğlu Uluslararası Siber Güvenlik Federasyonu kurucusu (USGF) ve yönetim kurulu başkanıdır.
Gergerlioğlu halen aktif olarak Uluslararası Finans, Yüksek Finans, Asimetrik Kamu Güvenliği, Sibernetik Siyaset, Siber ve Finansal İstihbarat konularında uzman/yönetici olarak üniversite, kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve medyaya eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.
Gergerlioğlu Fransızca, Arapça ve Farsça dillerini bilmektedir. Gergerlioğlu evli ve dört çocuk babasıdır.