Kuran Halkaları

Genç Osman Ders Grupları

Genç Osman Ders Grupları bir farzın ifası için araçtır. Kuran'ı anlamak farzdır. Kur'an'ı anlama farzının ifası için araçtır. Cemaatle namazın , tek başına namaza üstünlüğü ne ise, cemaatle Kur'an'ı anlama çalışmasının tek başına anlama çalışmasına üstünlüğü odur. Genç Osman Ders Grupları bir sünnetin ihyasıdır. Rasulullah'ın Mekke de kurduğu ilk müessese Darül Erkam'dır. Darül Erkam bir Genç Osman Ders Grupları. Vakfımızda;  Genç Erkeklerden,  Genç Kızlardan,  Bayanlardan ve  Erkeklerden Oluşan Genç Osman Ders Grupları bulunmaktadır.