• Vakfımızda Cumartesi ve Pazar günleri Lise 1 ve Teog sınavına hazırlık için takviye dersleri verilmektedir.
  • Milli Sporcu ve Antrenör M.Emin KASKA her Perşembe Saat 17:30-18:30 arası vakfımızda gençlere bilek güreşi ile ilgili bi
  • Her hafta pazartesi ve cuma günleri saat 20:45-21:45 arasında Arapça kursu verilmektedir.
  • Teog-1 Hazırlık derslerimiz 7. Sınıftan 8. Sınıfa geçen öğrencilerimizle başlamıştır.

EĞİTİM ÇALIŞMALARI

Vakfımız eğitim çalışmalarına önem vermektedir

Genç Osman Çocuk Kulübü

Cumartesi günleri vakıf merkezimizde 13:00-16:00 saatleri arası düzenlediğimiz bir kulüp faaliyetidir. Allah’ın bizlere emaneti olan çocuklarımıza; 1. Her çocuğun bir değer olduğunu, 2. Özgün bir potansiyele sahip olduğunu, 3. Hakikate aidiyetini, 4. Her bireyin kendisini yönetebilecek donanıma sahip olduğunu, (İrade, akıl, vicdan bilgi v.s) 5. Dersleri ezbere değil, anlamaya dayalı işlemeyi,(Ne, neden, niçin, nasıl) 6. M Devamı...

Genç Osman Gençlik Kulübü

Ortaokul – Lise çağındaki gençlerimizin kaliteli ve şahsiyetli insanlar olma yolunda vakfımız çatısı altında toplanarak çeşitli eğitim, sosyal, kültürel, sportif alanlarda faaliyet gösterdikleri grubumuzdur. Genç Kızlarımız Cumartesi günleri 14:30-16:00 saatleri arası Genç Erkeklerimizde Perşembe günleri 19:30-20:30 saatleri arası faaliyet göstermektedir.

Yaz Okulu

İlkokul – Ortaokul çağındaki çocuklarımıza eğitim ve eğlencenin bir arada olduğu yaz tatili sunan ve Genç Osman Çocuk Kulübü’ nün devamı niteliğinde yapılan bir faaliyettir. Bu faaliyetimizde; 1. Kuran-ı Kerim Okuma 2. Kısa Sureler ve Anlamları 3. Siyer-i Nebi 4. İlmihal dersleri 5. Etkinlik dersleri 6. Geziler 7. Sportif Faaliyetler 8. Kapanış Progamı hazırlanması Başlıklarında eğlenirken eğiten ve öğreten tamamı gönüllülerden oluşan Devamı...

Kur'an-ı Kerim Dersleri

Pazar,Pazartesi,Çarşamba ve Perşembe günleri İkindi namazından sonra erkeklere yönelik Kur'an-ı Kerim okumayı öğrenme derslerimiz mevcuttur.Bu dersler ilk defa öğreneceklere yönelik Elif Ba çalışmaları tarzında ve aynı zamanda Kur'an okumayı bilen kişilere dönük olarakta tecvitli okumayı içeren dersler şeklinde yapılacaktır.

Mealli Kur'an-ı Kerim Mukabele

Her hafta Salı günleri saat 12:00'de İmam-ı Azam Dersliği'nde bayanlara yönelik Mealli Kur'an-ı Kerim Mukabelesi yapılmaktadır.Dersler önce Arapça metin okumasına müteakip Meal okumaları şeklinde yapılmaktadır.

Arapça Dersleri

Her hafta pazartesi ve cuma günleri saat 20:45-21:45 arasında İmam-ı Azam dersliğinde Firas Ebu Hasen eşliğinde Arapça kursu verilmektedir.

Ortaokul-Lise Takviye Dersleri

Vakfımızda Cumartesi ve Pazar günleri Teog öğrencilerine Türkçe,Matematik,Fen Bilgisi,İngilizce,Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersleri,Lise 1 öğrencilerine Cumartesi günleri Türkçe,Matematik,Fizik,Kimya dersleri verilmektedir.