• Vakfımızda Cumartesi ve Pazar günleri Lise 1 ve Teog sınavına hazırlık için takviye dersleri verilmektedir.
  • Milli Sporcu ve Antrenör M.Emin KASKA her Perşembe Saat 17:30-18:30 arası vakfımızda gençlere bilek güreşi ile ilgili bi
  • Her hafta pazartesi ve cuma günleri saat 20:45-21:45 arasında Arapça kursu verilmektedir.
  • Teog-1 Hazırlık derslerimiz 7. Sınıftan 8. Sınıfa geçen öğrencilerimizle başlamıştır.

GENÇ OSMAN DERS GRUPLARI

Kuran Halkaları Başlık

• our service

Genç Osman Ders Grupları

Genç Osman Ders Grupları bir farzın ifası için araçtır. Kuran'ı anlamak farzdır. Kur'an'ı anlama farzının ifası için araçtır. Cemaatle namazın , tek başına namaza üstünlüğü ne ise, cemaatle Kur'an'ı anlama çalışmasının tek başına anlama çalışmasına üstünlüğü odur. Genç Osman Ders Grupları bir sünnetin ihyasıdır. Rasulullah'ın Mekke de kurduğu ilk müessese Darül Erkam'dır. Darül Erkam bir Genç Osman Ders Grupları. Vakfımızda;  Gen Devamı...

• our service

Kur'an Sohbetleri

CUMARTESİ SOHBETLERİ : Eksende İnsan Projesine katkı yapabilecek ilim, ehliyet ve liyakat sahibi hocalarımız tarafından düzenli olarak yapılan eğitim faaliyetimizdir. Genelde Kur'an merkezli olan derslerimiz zaman zaman gündem ve değişik konularda da yapılabilmektedir. ÇARŞAMBA SOHBETLERİ (BAYANLAR) : Çok değerli bayan hocalarımız tarafından Kur'an-ı Kerim tefsir derslerimiz yapılmaktadır.