Sayın Bakanımız ve Milletvekillerinin Teşrifleriyle Açılışımızı Yaptık

1999 yılında kurulan Genç Osman Camii Eğitim ve Hizmet Vakfı Eski Bakan Ak parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Sayın Mehmet Mehdi EKER,Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Sayın Hasan TURAN,Sayın Halis DALKILIÇ ve Sayın Abdullah BAŞÇI,ayrıca Sayın Kenan DANIŞMAN,Güngören Ak parti,Saadet Partisi,Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk partisinin İlçe Başkanları,Güngören ilçemizde bulunan Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkımızın katılımlarıyla Güngören Akıncılar Tramvay durağı karşısındaki yeni yerinde 26.03.2016 Cumartesi saat 15.00'de hizmete açıldı.