Genç Osman Vakfı Yeni Yer Açılışına Yoğun İlgi

Herkesin ve her şeyin konuştuğu veya konuşturulduğu günümüz dünyasında Allah'ın kelamı Kur'an'ı konuşturmak gayesini dava edinerek açılan Genç Osman Camii Eğitim Vakfı yeni merkezinde hizmete açıldı.

Vahyin soluğunu topluma ulaştırmak için kolları sıvayan Genç Osman Camii Eğitim Vakfı, cumartesi günü yapılan törenle hizmete açıldı. Yeni yerinde hizmete devam edecek olan vakfın açılışına birçok isim katıldı.  Vakfın açılış töreni cumartesi (26 Mart) günü yapıldı. Açılışa  eski bakan Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi EKER, Ak Parti İstanbul Millet Vekilleri Hasan TURAN, Halis DALKILIÇ ve Abdullah BAŞÇI da takıldı.  Açılışa ayrıca Güngören Ak Parti, Saadet Partisi, MHP ve CHP'nin İlçe Başkanları da katıldı.

Açılışta konuşan İstanbul Milletvekili Hasan TURAN ise teröre karşı asla diz çökülmeyeceği mesajını verdi. Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi EKER konuşmasında, "Vakfımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Vakıflarımıza herzamankinden daha fazla ihtiyaç var. Binlerce yıl bu kurumlar bu topluma hizmet etti ve bu toplum barış içinde yaşadı Hatta gayrı müslimlerde barış içindfe yaşadılar bu kurumlar toplumun manevi yönünü besliyor. Gençosman Camii Eğitim ve Hizmet vakfı mızın tekrar hayırlara vesile olmasını Rabbimden diliyorum" ifadelerini kullandı. Vakıf, yeni yerinde yine birçok insana Kur'an'ı ulaştırmaya devam edecek...

HİLAL HABER