Pikniğimizi Gerçekleştirdik

Genç Osman Camii Eğitim ve Hizmet Vakfımızca kardeşliğimizi pekiştirmek ve kaynaşmak amacıyla 5 Haziran Pazar günü Florya Atatürk Ormanında üyelerimizin, gönüllülerimizin ve yakınlarının katılımıyla geleneksel pikniğimiz yapıldı.

Sabah saatlerinde piknik alanında buluşan gönüllülerimizle kahvaltının ardından sohbet eşliğinde tanışma yapıldı. Cemaatle kılınan öğle namazının ardından Kuran-ı Kerim okundu. Öğle yemeği ikramı olan pikniğimiz, düzenlenen voleybol maçları, futbol maçları, halat çekme yarışmaları ve çuval yarışmaları ile güzel görüntülere sahne oldu.

Son olarak cemaatle kılınan ikindi namazından sonra pikniğimiz son buldu. Emeği geçen herkesten, bütün gönüllülerimizden ALLAH razı olsun.