Filistin ve Suriye'ye Kumanya Yardımı

Genç Osman Camii Eğitim ve Hizmet Vakfı olarak geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda Müslüman coğrafyalarda yapmış olduğumuz Ramazan yardımlarına devam ediyoruz. Filistin-Gazze ve Suriye-Şam’da gerçekleştirdik. Ramazan ayının manevi ruhunu "paylaşarak" hissettirmek, açlık problemiyle yüz yüze kalmakta olan ülkelerdeki insanların huzurlu bir Ramazan ayı geçirmelerini sağlamak amacıyla iftarlar düzenlemekte ve ihtiyaç sahiplerine kumanyalar dağıtmaktayız. Bizden kilometrelerce uzakta olan bu ihtiyaç sahibi Müslüman kardeşlerimizin sevincine şahitlik etmek bizleri de mutlu kılıyor. Yardımlarını esirgemeyen tüm gönüllülere teşekkür ediyoruz. Allah kabul etsin.

Haziran 2016