Bilek Güreşi Antremanları

Antremanlarımız başlamıştır.

Her Pazar Saat 14:00-17:00 arası Milli bilek güreşi sporcusu ve Antrenörü M. Emin KASKA, gençlere bilek güreşini sevdirmek için antrenmanlara başladı. KASKA, "Amacımız geleceğin dünya ve Avrupa şampiyonlarını yetiştirmek ama bunun için özverili bir şekilde çalışmamız lazım" - "Henüz daha bilek güreşinin bir spor dalı olduğundan habersiz insanlarımız var. Bizimde amacımız evvela bilek güreşini tanıtmak ve ondan sonra da bu sporu yaptırmak. Gençleri eğitiyoruz, ailelerini bilgilendiriyoruz"

19.09.2016