Kur'an Bende Ne Değiştirdi-2

Genç Osman Camii Eğitim Ve Hizmet Vakfı olarak gençleri Kur’an’la buluşturmak amacıyla yapılan ve bu yıl 2.sini düzenlediğimiz "Kur'an Bende Ne Değiştirdi?" Konulu Liseler arası kompozisyon yarışmamızın ödül töreni 31 Aralık Perşembe Saat 20:00 de Güngören Kültür Merkezi’nde yapılacak. Amacımızın, Kur'an'ı Kerim'in anlaşılması ve yaşanmasını sağlamak olduğunu ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızın devam edeceğini belirtiriz. Peygamber efendimiz, gençleri hür düşünmeye ve sonucu ne olursa olsun doğru bildiğini cesaretle ifade etmeye yöneltmiştir. Gençler bir toplumun geleceğidir. Her toplum, kendi geleceğini garanti altına alacak, kendi değerlerini yükseltip, geliştirecek fertler yetiştirmeyi hedef edinir. Yeni yetişen nesiller ruh ve bedenen sağlıklı, güçlü ve dinamik bir kişilik geliştirdikleri ölçüde, toplum da güç ve kuvvet kazanacaktır, bu noktada gençlerin ahlaki gelişiminde etkili olması sebebi ile yarışmada konu olarak Lokman ve Hucurat sureleri seçtik, bu yolda atılan bu küçük adımın örneklik teşkil ederek yayılmasını temenni ediyoruz ve bundan sonra her yılın sonunda bu etkinliği yapmayı planlıyoruz.