15 Temmuz; Bir Halkın Şehadeti, İhanet Bitmeden Şehadet Bitmeyecek...

Genç Osman Camii Eğitim ve Hizmet Vakfı olarak “15 Temmuz; Bir Halkın Şehadeti, İhanet Bitmeden Şehadet Bitmeyecek...” konulu fotoğraf sergimizin açılışını 10.07.2017 Pazartesi günü saat 19:30 da Güngören Belediye Başkanımız Sayın Şakir Yücel Karaman, AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Ercüment Sever ve MHP Güngören İlçe Başkanı Fuat Gül Beyefendilerin, gönüllülerimizin ve halkımızın katılımıyla gerçekleştirdik. Açılış öncesindeki Kuran’ı Kerim tilavetinden sonra yapılan konuşmalarda 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitler anıldı. Nasuhi Günay Hocamızın yaptığı duanın ardından kurdele kesilerek sergimizin açılışı yapıldı.

Sergimiz 1 hafta boyunca ziyaretçilere açıktır.