KUR'AN BENDE NE DEĞİŞTİRDİ?

Gençosman Camii Eğitim ve Hizmet Vakfı olarak 6.cısını düzenlediğimiz Liseliler arası Kur’an Bende Ne değiştirdi kompozisyon yarışmasının bu seneki alt başlığı ‘’ŞİRK’’

GENÇOSMAN 6. KUR'AN BENDE NE DEĞİŞTİRDİ?

Şüphesiz ki Allah, kendisine şirk koşulmasını bağışlamaz. Bunun (şirk) dışında kalanları dilediği için bağışlar. Kimde Allah’a şirk koşarsa hiç şüphesiz büyük bir günahla iftirada bulunmuştur. (Nisa Suresi 48. Ayet)

Onların çoğu şirk koşmadan Allah’a iman etmezler(Yusuf suresi 106. Ayet)

KUR'AN BENDE NE DEĞİŞTİRDİ 6. KOMPOSİZYON YARIŞMASI

TEHLİKENİN FARKINDA MIYIZ?

Şirk; herhangi bir varlığı Allah’ın yerine koymak değil, Allah’ın yanına koymaktır.

6.cısını düzenlediğimiz yarışmamızda ''ŞİRK'' Konusunu  yeniden gündeme getirmeyi hedeflediğimiz yarışmamızda ‘’ŞİRK’’ konusuna birde gençlerin gözüyle bakmak istedik. Bu önemli konuda farkındalık oluşturmanın elzem olduğu düşüncesiyle, yola çıktık.

YARIŞMAYA KATILIM ŞARTLARI

• Güngören de ikamet ediyor olmak veya Güngören de bir Lise de okumak
  • Kompozisyon iki sayfadan az beş sayfadan çok olmamalı ve 12 puntoyla yazılmalı.
  • Kompozisyon Kur’an Bende Ne Değiştirdi? Ana başlık altında ‘’Şirk’’ konusunda yazılmış olmalı.
  • Yazılan komposizyon da öğrencini bulunduğu Güngören’de ki okul müdürlüğüne, veya Gençosman Camii Eğitim ve Hizmet Vakfı Merkezine teslim edilmeli.
  • Son Teslim tarihi 29 Şubat 2020

ÖDÜLLER

• BİRİNCİYE 3000 TL
  • İKİNCİYE    2000 TL
  • ÜÇÜNCÜYE 1000 TL
  • DÖRDÜNCÜYE 500 TL
  • İlk 10 kişiye kitap seti hediye edilecektir.

ÖDÜL TÖRENİ

6.cısını düzenlediğimiz yarışmamızın ödül töreni,21 Mart 2020 Cumartesi günü Saat 20:30 da Güngören Belediyesi Köyiçi Kültür Merkezinde gerçekleşecektir.

6. KOMPOSİZYON YARIŞMASI

KUR'ANDA GEÇEN ŞİRK AYETLERİNİ GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDA Kİ LİNKE TIKLAYABİLİRSİNİZ